FLAGG OG FLAGGSTANG

Oslo Flaggfabrikk As er Norges eldste flaggprodusent.
Vi har egen produksjon og egen merkevare. Alt i flagg og flaggutstyr! Bestill flagg i vår nettbutikk!

NORSKE FLAGG

Når det flagges fra en offentlig bygning, kan du være ganske sikker på at det er Oslo Flaggfabrikk som har levert flagget. Forsvaret, departementer, etater, stat og kommune stiller store krav. Flaggene må være korrekte i farger og forhold, og av god kvalitet.

SAMEFLAGG

Samefolket har sitt eget flagg som fungerer på lik linje med det norske. Oslo Flaggfabrikk lagerfører dette flagget i elleve størrelser, men produserer det selvfølgelig også i større størrelser på bestilling – i tillegg til at vi også fører det på pinne.

INTERNASJONALE FLAGG

Vi leverer utenlandske flagg og vimpler til alle nasjoner, og i de fleste størrelser. Nesten samtlige sys på vår egen fabrikk etter internasjonale standarder. Alle flagg er forsterket med dobbeltsøm for å øke levetiden.

BÅTFLAGG OG BÅTVIMPEL

Vi syr båtflagg i alle størrelser og farger.

FLAGGSTANG

Vi har alt av flaggstenger og tilbehør! Flaggstenger i glassfiber er mest anvendt i dag. Våre glassfiberstenger er laget for å tåle det varierende nordiske klima. Stengene leveres komplett med kule, hylse med trinse for lineføring, line, kryssholt. og markfeste med 3 bolter for montering i støp eller fjell. Spesialtilpasninger kan gjøres.

NAVNEVIMPLER

Alle navnevimpler blir sydd og applikert med STORE bokstaver.
Velg i ulike farger, med og uten kant.

FLAGGTILBEHØR

Vi har alt av tilbehør til flagg og flaggstenger. Flaggstangkuler i aluminium eller messing, flaggkroker, kryssholt, flaggline i flettet nylon og flaggstanghylser. Se vår nettbutikk!

KAN VI HJELPE DEG?

SEND OSS EN FORESPØRSEL HER ELLER
RING 69 20 91 00

NOEN AV VÅRE REFERANSER