FLAGGSTENGER, FLAGG OG VIMPLER

Flaggstenger i glassfiber er mest anvendt i dag. Våre glassfiberstenger er laget for å tåle det varierende nordiske klima.

En vanlig regel er at flaggstangen bør være 2-4 meter høyere enn bygget. Det anbefales at lengden på det norske flagget bør være 1/3 av flaggstangens lengde.

Glassfiber flaggstang

Våre glassfiberflaggstenger er støpt i ett stykke glassfiber av skikkelige håndverkere som har tenkt igjennom hver detalj. Vi kontrollerer alltid hver stang før levering og garanterer trygghet og jevn kvalitet.

HENGSELFESTE

Flaggstangen leveres som standard med hengselsfeste. Dette er konstruert for at flaggstangen skal være lett å reise og legge ned, samtidig som den står stødig i lang tid.

 

LEVERES KOMPLETT
Stengene leveres komplett med kule, hylse med trinse for lineføring, line, kryssholt. og markfeste med 3 bolter for montering i støp eller fjell. For flaggstenger i str. 14-18 meter leveres markfeste med 4 bolter.

Stengene er gjennomfarget, og holder seg hvite og flotte med minimalt vedlikehold. Vanlig vask og polering gjør stangen som ny.
Teknisk tegning av flaggstang fra Oslo Flaggfabrikk
10 års garanti fra Oslo Flaggfabrikk

Alle våre flaggstenger leveres med 10 års garanti

Hvor stort skal flagget være?

Flaggets lengde skal være 1/3 av flaggstangens høyde, mens vimpler kan være noe lengre. Se tabell over målene.

Flaggst. Flagg Vimpel
6 m 200 cm 250 cm
8 m 250 cm 300 cm
9 m 300 cm 350 cm
10 m 350 cm 400 cm
12 m 400 cm 450 cm
14 m 450 cm 500 cm
16 m 500 cm 550 cm

Diverse veggfester til flaggstenger

Gjelder for flaggstenger fra 6 til 12 meter.

Info om innstøpt rør

Stangen kan leveres med et innstøpt stålrør, slik at den monteres i et gammelt kanaljern-stativ. Ta kontakt for spesialbestillinger.

NORSKE FLAGG

Når det flagges fra en offentlig bygning kan du være ganske sikker på at det er Oslo Flaggfabrikk som har levert flagget. Forsvaret, departementer, etater, stat og kommune stiller store krav. Flaggene må være korrekte i farger og forhold, og av god kvalitet.

INTERNASJONALE FLAGG

Vi leverer utenlandske flagg og vimpler til alle nasjoner og i de fleste størrelser. Nesten samtlige sys på vår egen fabrikk etter internasjonale standarder. Alle flagg er forsterket med dobbeltsøm for å øke levetiden.

NAVNEVIMPLER

Alle navnevimpler blir sydd og applikert med STORE bokstaver.
Velg i ulike farger, med og uten kant.

FLAGGTILBEHØR

Vi har alt av tilbehør til flagg og flaggstenger. Flaggstangkuler i aluminium eller messing, flaggkroker, kryssholt, flaggline i flettet nylon og flaggstanghylser. Se vår nettbutikk!

KAN VI HJELPE DEG?

SEND OSS EN FORESPØRSEL HER ELLER
RING 69 20 91 00