MESSE- OG BUTIKKPROFILERING

Oslo Flaggfabrikk har et bredt sortiment av innendørs profilering og event produkter. Trenger du produkter til messe, butikkinnredning, konserter, idrett eller andre aktiviteter – ta kontakt med oss for forslag.

Vi har mange referanser hvor våre produkter har markert begivenheten.

Bannere, Roll-ups, Media wall, Palletrekk, Logomatter, takheng, disker, tekstilbilder etc. Det er alltid nye produkter på markedet som gir gode og synlige løsninger.

ROLL-UP

Enkle, men gode roll-ups til fast lavpris leveres raskt og brukes lett. En roll-up er lett å bære med seg, lett å sette opp og skaper stemning med en gang. Det finnes mange modeller, og det er også flere høyder og bredder å velge mellom. Noen har magnet i sidene, slik at flere roll-up kan kobles sammen og lage et større bilde.

La oss hjelpe deg med både modell og design.

BANNERE

Bannere lages i alle størrelser – du bestemmer det helt selv! De kan tilpasses overalt. De kan henges fra taket, rett på veggen, langs gjerder, brukes som fronter på disker etc.

Et bredt utvalg av tekstiler understreker designets budskap
– spør oss om tips!

ALARMSØYLE

Preg inngangen til butikken din med en velkomst, branding eller kampanje.

ENTRY BANNER

Alle må gjennom inngangen. Bruk den aktivt til salg eller kampanjebudskap! Entrybanner er raske å skifte og har høy oppmerksomhetsverdi. Kan brukes til kampanjer, produkter eller som vanlig velkomst. Lages i alle formater!

BEACHFLAGG

Dekoflagg er en mindre utgave av beachflagg, og passer perfekt for innendørs profilering. Kan leveres både med innendørs- og utendørs fot.

BORDFANER

Vis ansikt og tilhørighet med en bordfane eller et bordflagg. Brukes i alle bransjer som markeringer. Kan produseres ved få antall slik at man kan lage de som et enkeltstående produkt for én kveld eller ett arrangement.

PALLETREKK

Palletrekket dekker både toppen og sidene på pallen, og du kan velge motiv og farger etter eget ønske.

REKLAME- OG LOGOMATTER

Vis frem en logo, eller lag miljø med et uttrykk. Kan leveres som løper, matte, sirkel eller utskåret i spesialform. Har du et produkt eller logo, så kan du få den lik! Spesiallagde logomatter har høy oppmerksomhetsverdi.

DIVERSE PRODUKTER

Vi fornyer oss stadig med produkter som kan brukes på forskjellige områder under ulike årstider. Tekstil er et anvendelig materiale med uendelige muligheter. Sjekk ut brosjyren nedenfor for å se noen av våre forslag, og ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

NOEN AV VÅRE REFERANSER