UTENDØRS PROFILERING

Oslo Flaggfabrikk har et bredt sortiment av profil- og eventprodukter tilpasset utendørs bruk. Kvalitet som tåler nordiske forhold.

Flagg og flaggstang, beachflagg, seil og banner, arenaprodukter, sponsorprodukter og pop-up produkter.

STORFORMAT/ BANNER

Storformat – Big Images – Backdrop – Fasadeseil – Mesh bannere.

Vi har mange tekstilkvaliteter og opphengsløsninger. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig tekstil til ditt budskap og ditt bruk.

Last ned monteringsanvisninger

Spider – Monteringsveiledning

Spider – Montering av system

Spider – Skifte av banner

BEACHFLAGG

Beachflagg er lette å bruke året rundt, inne som ute. Mange former og størrelser å velge mellom. Bestilling fra og med 1 stykk.

BRA KVALITET OG RASK LEVERING

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig beachflagg-modell til ditt bruk.

POP A EVENT

Et bannersystem som automatisk «popper opp» når det blir tatt ut av vesken. Produktet har en stor eksponeringsflate, som gjør at produktet blir godt synlig uansett hvor det blir plassert.

Systemet leveres komplett med bærebag og plugger, og du kan velge mellom tre forskjellige størrelser.

FLAGGSTENGER

Flaggstenger i glassfiber er mest anvendt i dag. Våre glassfiberstenger er laget for å tåle det varierende nordiske klima.

De kommer i èn hel lengde fra 6-12 meter, har lav vekt og er solide. Stengene er gjennomfarget, og holder seg hvite og flotte i hele stangens levetid med minimalt vedlikehold.

Stengene leveres komplett med kule, hylse med trinse for lineføring, line, kryssholt. og markfeste med 3 bolter for montering i støp eller fjell. Spesialtilpasninger kan gjøres.

GATEBANNER

Gatebanner kan brukes på alle lyktesstolper og vegger.

Opphengsystem / bannerarm for montering av bannere og flagg på stolper.

TELT / OPPBLÅSBART

Reklametelt med trykk beskytter mot sol og regn, og gir samtidig gode muligheter for eksponering av logo eller budskap. Vi leverer telt med trykk på innsiden og utsiden, både på tak og vegger. Vi leverer oppblåsbare produkter i nesten alle størrelser og fasonger. Produktene kan brukes på både innendørs og utendørs arrangementer. Kan installeres av én person!

SEIL PÅ RULL

Vi produserer seil på rull i alle størrelser og materialer. Spør oss om tips og råd!

GATEBUKK

Vi produserer trekk til gatebukker. Spør oss om tips og råd!

DIVERSE

Startnummervester i lycra kan leveres i herre, dame eller eventuelt unisex. Stretch gjør at vesten sitter godt slik at idrettsutøveren kan bevege seg fritt.

Veggmontert kioskflagg med tosidig trykk. Kan fint brukes både utendørs og innendørs. Har du ikke veggfeste til kioskflagget, så kan du bestille dette også hos oss.

NOEN AV VÅRE REFERANSER