KORPSFANER, SKOLEFANER, IDRETTFANER OG FORENINGSFANER

Våre faner produseres brodert på fanesilke, eller applikert og trykket på polyester og
leveres komplette med det dere trenger av utstyr. I tillegg har vi alt av ekstrautstyr både til parade og oppbevaring.

FANER OG BANNERE

Siden 1903 har vi laget faner og korpsfaner til det norske folk, og vi er fortsatt ledende på dette markedet. Faner og bannere til forsvaret, skoler, foreninger og korps kontakter Oslo Flaggfabrikk når nye faner skal produseres eller gamle faner skal reproduseres.

SKOLEFANE OG KLASSEFANE

Vi syr, trykker eller broderer skolefaner i mange varianter. Spør oss gjerne om råd eller designhjelp. Har dere en gammel fane som trengs å lages på nytt?

FORENINGSFANER

Vi syr, trykker eller broderer faner til bedrifter og foreninger. Spør oss gjerne om råd eller designhjelp. Har dere en gammel fane som trengs å lages på nytt?

KORPSFANER

Vi syr, trykker eller broderer faner og bannere til korps. Spør oss gjerne om råd eller designhjelp. Har dere en gammel fane som trengs å lages på nytt?

BARNEHAGEFANER

Vi syr, trykker eller broderer faner og bannere til barnehager. Spør oss gjerne om råd eller designhjelp. Har dere en gammel fane som trengs å lages på nytt?

IDRETTSFANER

Vi syr, trykker eller broderer faner og bannere til idrettslag Spør oss gjerne om råd eller designhjelp. Har dere en gammel fane som trengs å lages på nytt?

TOPPSTYKKER

Vi har et utvalg toppstykker. Stor ring, plate spyd, lyre, G-nøkkel, formet spyd og 4F. Leveres i messing eller krom/forniklet.

STYRESNORER TIL FANE

Vi har styresnorer til fane i fargene; Sort, Marineblå, Kongeblå, Vinrød, Rød, Gul, Gyllen, Sølv og Hvit. De kan også spesialbestilles i andre farger og i flerfarger.

BARDUNSNORER

Vi har bardunsnorer i fargene; Sort, Marineblå, Kongeblå, Vinrød, Rød, Gul, Gyllen, Sølv og Hvit. De kan også spesialbestilles i andre farger og i flerfarger.

ENDESTYKKER

Endestykker levers i messing eller krom/forniklet.

BÆRESTENGER

Bærestang til fane er todelt og leveres i aluminium sølvgrå. Bærestang til korpsfane er todelt og leveres i gulloksidert aluminium. Defileringstang i treverk leveres i fargene sort, hvit eller brun. Denne varianten er tyngere en aluminium. Vi leverer også defelerings fot tilpasset defeleringstang

FANESKAP

Faneskap i standard størrelse, eik med herdet glass. Kan bestilles malt i ønsket farge.

TRANSPORTBAG FOR FANE OG BANNER

En praktisk transportbag for faner og bannere. Stor lomme med plass til toppstykke og possement. Transportbag er laget i et slitesterkt stoff.

DIVERSE FANEPRODUKTER

En praktisk transportbag for faner og bannere. Stor lomme med plass til toppstykke og possement. Transportbag er laget i et slitesterkt stoff.